-Nice shoes, but that ass is even more beautiful!

Jag borde inte köpa några fler skor och beställde ett par kängor förra veckan men dom här vet jag inte om jag kan stå emot! Dom var hur snygga dom helst och har länge velat ha ett par röda skor! Men ska inte köpa fler skor nu! Men vi får se jag älskar ju skor!

-What have you done?

Fick en kommentar av en person vid namn Sanna där det stod såhär: Kan inte du lägga upp bilder på alla dina skor och dina favoritkläder och sånt. Typ göra ett inlägg där du lägger upp bilder och säger. Det här är min favorit tröja, min favoritjacka, dina favoritbyxor, favorit jeans m.m? Och jag undrar då, typ som Fanny Staaf gjorde om du läser hennes blogg? Men det är klart jag kan göra det fast jag måste göra det när jag kommer hem för har inte allt här ute på holmön men gör det nästa vecka då kanske eller veckan efter men gör det innan skolan börjar så jaa! Och på det med skorna, ja jag kan lägga upp bilder på alla mina skor men det är några stycken! P.S bjuder på en bild på ett par Converse!

-I have never loved you!

Nu är jag 15 bast! Känn på den ni! Nu får jag cykla utan hjälm! Haha! Och se alla filmer på bio! Fick frukost på sängen imorse av mamma. Bacon och äggröra. Det var hur gott som helst! Sen satte jag mig vid iPaden och sen gick jag ut med mamma och plockade svamp. Höll på att dö för det var så varmt. När vi kom hem igen tog jag på mig bikinin och la mig ute med mamma och solade. Sen solade jag hela dagen tills jag och mamma for med packen ner till panget för att äta middag med Håkan, Roger och Oskar. Fick lite pengar av Roger. Och ni som undrar om jag inte fick några presenter. Nej det fick jag inte min familj hatar mig så jag fick inget. Okej jag skoja men öppnade presenter i lördags sen fick jag en idag. Men har inte fått alla. Pelles och Rebeccas ska jag få när dom kommer hem från Stockholm. Fick i alla fall ett present kort på Rut m.fl av mamma och en klocka av mamma. Sen fick jag ett presentkort på Gina av syster. Sen idag fick jag en present av mamma dom innebar att jag fick fara och köpa Converse eller en army/camouflage jacka med mamma. Men tror att det blir Converse för jag älskar skor mer än jag älskar jackor. (är inte så förtjust i jackor, bara jag inte fryser så är jag nöjd!) eller ah lite bryr jag mig ju vill ju att det ska vara snyggt! Men som sagt jag älskar skor och det är bara arv och miljö! Men nu ska jag inte prata om det här för mycket! Nu ska jag gå! Hej då!