Wanties from Gina Tricot

Nu känns det lite surt att jag beställde kläder för typ en vecka sedan när det här har kommit in men mamma eftersom du aldrig beställde dom där skorna och nu är dom slut i min storlek kan du gärna få beställa dessa kläder till mig i julklapp det skulle vara jätte snällt av dig!

Skola, plugg, prov

Jag har pluggat hela kvällen. Ja, nästan hela kvällen. Är jätte nervös inför imorgon då jag har både no prov och matte prov. Fick även tillbaka A-delen av geometri provet. (Ska göra B-delen imorgon). Hade bara tre fel så jag blev glad. Nu gäller det bara att få bra resultat på B-delen också. Sen NOn jag ska göra imorgon hoppas jag går bra. Jag är inte den bästa på no så det blir lire svårt. Men nu ska jag försöka sova. Är jätte nervös så det kanske inte går men. God natt!

Härm apa

Jag har aldrig riktigt förstått mig på en viss sak. När folk kallar andra wannabes bara för att dom köper likadana grejer som man själv har. Till exempel om jag köper ett vitt linne och sen en vecka senare kommer nån av mina kompisar med ett likadant linne. Vadå? Den personen tycker antagligen att det där linnet är snyggt för att hon/han köpte ett likadant linne som dig. Du ska ju känna dig ärad och vara som en inspirations källa. Tänk vad skönt att man har haft ett sådan inflytande på någon i sina kläder att nån annan köper likadant. Okej, om den köper precis allt som du har blir det ganska jobbigt men om jag äger typ två tröjor och ett par skor som är likadana som någon annans. Varför blir man sur då för? Vad är det att bli sur för? Sen bor vi ju i Umeå också och Umeå har inte det största utbudet när det gäller sådana grejer!

Jag blir bara sur och irriterad!
Det är min åsikt i alla fall, nu får ju ni tycka som ni vill!

(Tyckte att en bild på prinsessorna och prinsen passade in här)