31 oktober 2012, trevligt, kände att jag skulle vara som dom stora bloggarna och skriva dagens datum!

Då var man nyklippt då och jag ser inte ut som ett Hej kom och hjälp mig och det är ju ett bra tecken. Är i alla fall nöjd, kan dock inte sluta dra fingrarna genom håret. Det känns så ovanligt för det är drygt 1 dm kortare och det är ganska mycket. Men är ju nöjd och det är huvudsaken.

När jag var färdig klippt for jag till min bror och städa hos honom och diskade. Och nej jag gjorde det inte för att jag tycker det är kul. Jag får faktiskt betalt. Av min bror. Men nu ska jag göra nått annat!
Hej då!

P.s älskar Niall på den här bilden!

"Beautiful girls"

"If lying was a crime we'd all be in jail"

 

Kan ju säga att jag ska klippa mig imorgon. Tror nog att det kommer bli en väldigt stor skillnad. Men man vet aldrig, jag kanske fegar ur i sista sekunden. Hoppas dock att jag blir fin i det, om jag nu gör det då, och inte ser ut som ett Hej kom och hjälp mig. Finns nog stor chans att jag kommer göra det dock. Men om det skulle hända att det inte passar mig så kan jag ju göra som jag brukar göra. Gå med uppsatt hår hela tiden. Jag är liksom lite för lat för att fixa håret på morgonen för att det är så effing mycket där uppe på mitt huvud. Så vem vet jag kanske passar i det och då kanske jag orkar fixa det mer för det är inte lika mycket efter. Ni kan nog kanske få bild på det också. Har ju liksom iPaden att ta bilder med. Nog för att dom inte blir lika bra som med kameran men det får funka.

Just det glömde att säga det. YOLO! I fall ni undrar så är det så att jag sa det för håret växer ju ändå ut och jag lär ju inte få mindre kompisar för att det blir fult eller så. Ja, ja, hej, då, tycker, om, komman. #ellerhurdetnustavas