"Excuse my french but I'm in France"

God natt världen bloggar imorgon!

"I wanna live while we're young"

Min gårkväll var väldigt trevlig. Var hos Linnea med henne, Sofie och Vickan. Vi så typ på tv och tog en massa bilder med min telefon.

Ikväll ska jag på bio med mamma och se hypnotisören. Det blir nog bra. Imorgon är det skola igen. Nu är det bara typ fem eller sex veckors kvar till lovet. Men har bara ett prov i veckan så det blir nog bra. Men det är i no så det blir inte lika bra.

Sitter just nu med fötterna i ett fotbad och ska typ gå i duschen nu. Förra gången jag duschade hade vi inget schampo så var typ tvungen att tvätta håret med tvål. Men nu har vi schampo så nu får jag kanske renare hår.
Men jag bloggar säkert lite senare!
Ciao!

"Bli nu ett med mig darling"

Min kväll kommer spenderas med kompisar. Ska till Linnea och hon bor på andra sidan Holmsund så det är en bit dit. Kommer inte orka cykla. Men ja, min dag har i alla fulla fall spenderas ensam hemma med min iPad. När jag vaknade imorse(idag) så var det ingen hemma och dom kom inte hem förrän nån gång efter fyra. Åt middag för ett tag sedan och nu sitter jag bara här och väntar på att jag ska fara till Linnea. Men dom hade inte ätit än så. Nu ska jag göra något annat så vi hörs sen! Hej då!