Why I'm alone freezing while you're in the bed with sheets

Ligger i sängen och kommer somna vilken minut som helst typ. Lyssnar i alla fall lite på musik. Justin Bieber släppte ju sitt akustiska album för nån dag sen och jag älskade as long as you love me och boyfriend när han sjöng dom akustiskt live men dom är inte lika bra inspelad. Det sög. Lyssnar i alla fall mest på musik från The Vampire Diaries just nu. Vilket mest innebär att det typ är sorgliga ballader men det är nice. Men nu ska jag sova så god natt!

I live a hundred lifetimes in a day

Hallå! Jag hade planerat att typ gå och lägga mig vilken minut som helst. Det skulle faktiskt vara jätte skönt.

Jag tänkte i alla fall berätta om gårdagen och denna dag. Igår var det måndag. Typ världens chilligaste dag igår. Skolan började med att vi hade högläsning på NOn. Sen hade vi tyska och eftersom jag och Linnea redan är klar spelade vi spel på tyska. Sen hade vi SO och då såg vi på film. Sedan var det lunch och vi fick tunnpannkaka. Sen klockan tolv var det film i aulan för niorna. Vi fick se pianisten. Har dock sett den förr. Och sen fick även vi som slipper hemkunskap denna terminen gå över med 1 och en halv timme. Eller ah en timme och tjugo minuter. Men när den var slut for jag och Ronja upp till stan. Jag köpte lite grejer och sen åt vi på subway. Det var gött. Sen kom jag hem och var hemma ett litet tag och sen for jag hem till Lulle bulle med mamma och var där. När Lucas skulle sova höll jag på att somna med honom. Sen for jag hem och sov.

Idag har varit som vilken annan dag som helst. Inte värd att prata om.

Jag är även sur på Kenza för hon bloggade om en bustier från bik bok som var slut när vi var på stan igår. Hade den inte varit det hade jag köpt den. Och hade inte Kenza bloggat om den hade den funnits kvar...

I die a little in every breath

Oj vilken dålig bloggning. Skärpning Emma. Jag tänkte i alla fall lägga upp bilder på mina senaste köp. Var på stan idag igen, köpte lite grann. Är väldigt nöjd i alla fall. Men jag tänker lägga upp bilder så snart som möjligt men inte nu för jag ska sova. God natt!