I wanna be drunk when I wake up on the right side of the wrong bed

 

Hallå! Har ju flyttat väldigt mycket sen i tisdags så är väldigt less. Och jag som aldrig ville flytta känns det ju ännu jobbigare för. Men det verkar som att det blir brännboll ikväll så det ska bli hur skönt som helst att slippa denna oändliga packning. Ni som aldrig flyttat från ett hus som är över 200 kvadratmeter och när det bott en mamma här som inte är så duktig på att slänga saker vet ju inte riktigt hur drygt det är! Men förhoppningsvis blir det brännboll ikväll så jag slipper allt detta tråkiga, jobbiga och otroligt dryga flyttgrejset!

I'll be drunk again to feel a little love

Skulle ha haft en garderob i denna storlek!

Skolan idag var najs! Efter skolan satt jag och Ronja kvar en stund med Moa och Isabelle. Det var trevligt. Sen fick vi hem och rensade min garderob. Jag hatar och slänga kläder och Ronja tycker om att slänga kläder så ni kan ju gissa hur det gick. Men vi fick bort lite grann i alla fall så jag har lite mindre kläder. Men sen har vi typ bara kört grejer till lägenheten för vi har fått nycklarna nu. Jag packade upp alla kläder och när galgarna tog slut hade jag inte ens hängt upp hälften. Hur funkar detta? Det är som om jag har mer kläder efter jag rensade den än innan! Men jag hade ju en byrå också så kläder som har legat i den har jag ju hängt upp nu så därför tar galgarna slut lite fortare! Vi lär ju ha flyttat in permanent innan helgen. Känns lite småjobbigt att flytta ifrån ett hus som jag bott i i 16 år men det lär nog bli bra. Men nu ska jag sluta!
Hej då!

 

White lips, pale face, breathing in snow flakes

Den här veckan lär ju bli ganska spännande. Vi flyttar i veckan, vi kommer typ få nyckeln imorgon. Jag måste packa ner alla kläder. Det ska bli jätte bra väder hela veckan. Men nu jinxade jag det så nu kommer det säkert regna istället. Och nu ska jag sova. God natt!