Brum

Spenderade gårdagskvällen med Lovisa, vi körde runt hela umeå och körde vilse och allt möjligt. 
Först for vi till norrfjärden och lastade ur mina däck så jag slipper dom och sen körde vi bara runt lite, eller lite det slutade med att vi var ute och körde i 3 och en halv timme igår. Fick fett ont i fotleden, måste ha suttit och spänt mig eller nått, vetetusan. 
 
Har sett klart första säsongen av How to get away with murder nu så ska börja se andra nu. Dock finns inte den på netflix så måste antingen se online eller ladda hem, usch. 
 
Hatar såna här inlägg, då man skriver vad man gör, dom blir så enformiga och tråkiga. Jag brukar mest skriva om hur jag mår och allt som rör det men idag fick det bli ett sånt här inlägg. Älskar dock att läsa andras såna inlägg, beroende på vem det är. 
 
Ska försöka sätta mig och gå igenom bilderna jag tog på jul också, har inte orkat det än, vi får se när jag gör det. 
Är också jättefotosugen, hade tänkt ta bilen nånstans idag och fota i ljuset men var så trött så sov vidare. Om det är sol imorgon kanske jag far då! Vi får se
 
puss hej

Life

Har aldrig känt mig såhär ensam och typ övergiven i hela mitt liv. Dom senaste dagarna har jag känt mig sjukt ensam, även fast jag haft folk omkring mig. Förstår ingenting, mår skit alltså. 

Tänkte gå i säng vid typ 22 ikväll för var så uttråkad men hittade en ny serie att se så fastnade framför den. Sen tänkte jag att jag kan sova i soffan men ändrade mig för det blir så ljust så kan inte sova så länge. 

Jag har spenderat mitt lov med att köra mycket bil, det är nice, och typ firat jul. Inte alls gjort mer, men imorgon ska jag vara med Lovisa lät det som så vi får se vad vi hittar på. 

Längtar tills Isabelle kommer hem. 

Puss hej nu ska jag sova. 

Would you lie with me and just forget the world

Älskar att jag tror att nått är fel när jag får sova, vet dock att det bara är kortvarigt. Men i alla fall, de senaste dagarna, sen i torsdags ungefär har jag fått sova när jag vill sova. Jag har gått och lagt mig tidigt, förutom torsdag och fredag, och fått somna nästan direkt. Har gått och lagt mig vid cirka denna tiden nu tre nätter i rad och har fått somna på bara några minuter. Nu vet jag ju inte hur det blir ikväll men tror jag kommer få somna. Men vet själv att detta är kortvarigt, om några dagar kommer jag inte få sova igen, men jag tar vara på det nu. Så nu har jag tänkt sova, imorgon ska jag upp till stan och se om jag kan fixa nå fler julklappar. Ha så kul i julkaoset på stan Emma. 

Puss hej, god natt