HOW FAST THE NIGHT CHANGES

Det är helt sjukt, helt ofattbart, att för precis 6 månader sedan var det min födelsedag om ett dygn. Vi hade ingen aning om att 6 månader senare skulle mamma ha dött i en helvetes jävla sjukdom. För precis ett halvår sedan låg jag vaken och inte kunde sova för jag visste inte riktigt hur jag kände för en kille. Nu ligger jag vaken på nätterna pågrund av att jag inte har en mamma längre. Det är helt sjukt att för precis 6 månader sedan låg mamma och snarkade bredvid mig i sängen på holmön som hon tyckte var jätteskön och som jag tyckte var ganska oskön jämfört med den här hemma. Det är ofattbart hur allt kan förändras på bara några månader. Jag trodde jag hade träffat av den lägsta punkten men känner att jag inte ens kommit halvvägs och jag längtar inte tills den dagen då jag ligger där på botten och ingen kan hjälpa mig upp för personen som kunde hjälpa mig upp är död och det är orsaken till varför jag kommer vara där. 

Får jag bara säga, HELVETES JÄVLA SJUKDOM!!!! HELVETES JÄVLA ORÄTTVIST LIV!!!!!! 

THINKING OUT LOUD

Jag har tänkt lite på det här, mina besökare har höjts gaaaanska mycket sen... ja ni vet och jag gissar att de flesta är här för att läsa om hur jag mår och om mamma och om allt sånt. För mina känslor, dom är jag bäst på att skriva om, jag pratar inte om känslor så mycket. Så jag tänkte att jag kanske ska göra en till blogg där jag bloggar om andra grejer, en lite mer ytlig blogg, men med bilder från då jag fotat och outfits och shopping och såna grejer sen har jag kvar den är för lite "djupare" grejer. Alltså en blogg där jag skriver om hur jag känner och om mamma, saker vi gjorde tillsammans, saker jag önskar att hon varit här och kunnat göra med mig etc. Alltså lite djupare saker sen har jag den andra för ytligare saker som jag inte går in lika personligt på. 
 
Då kan dom som bara vill läsa om mig och mina känslor läsa här men dom som vill se andra grejer också kan läsa den andra också?! 
 
Det värsta är att just nu låter det som om jag har värsta stora bloggen och det vet jag att jag inte har men sen den 18onde december har jag gått från typ 10-30 unika besökare per dag till mellan 250-400 och ja för mig är det jääääääävligt mycket människor!

A L W A Y S

Alltså blev jätte fotosugen precis nyss typ men nu är det alldeles för mörkt ute och jag tar inte självporträtt.
Undra hur jag ska kunna ha en blogg med outfitbilder och grejer när jag verkligen inte gillar att lägga upp bilder på mitt ansikte eller ens ta bilder på mitt ansikte....