Livet

Jag tror att det är ganska bra just nu, det är något med sommaren och att slippa stressen! Dock är det ju inte så mycket sommar utan mest bara en massa regn och dåligt väder. Men har mycket annat att tänka på just nu och inget som stressar mig. Gårkvällen/natten spenderades först med Moa, vi satt nere i väntsalen i byviken, har som blivit våran grej nu. Sen efter ett tag, vid typ 2 inatt kanske, kom Samuel, Hannes, Lina och Linus. Då grillade vi och gjorde inte alls så mycket. Sen for Lina och Linus hem så jag, Moa, Samuel och Hannes var kvar en stund. Sen for Hannes och vi tre andra stannade kvar. Sen när första färjan kom in i byviken kände vi att det kanske började bli dags att fara hem. Så kom hem efter 7 någon gång imorse. Sov till 15.30 idag också.... Måste försöka vända tillbaka på dygnet kanske. Jaja, det var en nice kväll iallafall!

Helgen

Har haft en ganska bra helg faktiskt, inte tänkt så mycket. Trodde midsommar skulle bli jättejobbigt men det blev det inte. Dock brast jag ut i gråt idag när alla hade farit och jag låg och kollade på high school musical 3, det var lite underligt. 
 
Kvällen har jag spenderat med att först försöka lära mig att köra lilla fyrhjulingen i typ 2-3 timmar, gick ju sådär. Tillslut kom jag iväg och kom fram till Håkan och var där en stund. Sen kom Moa och hämtade mig med moppen, för tänkte inte ta fyrhjulingen, och vi for ner till byviken och satt inne i väntsalen och bara snackade. Sen efter ett tag kom Hannes och sen Samuel. Då satt vi mest bara och pratade och sen for vi hem till Hannes en snabbis innan Moa fick skjutsa hem mig och kom hem för typ 10 min sen. Det var en fett nice kväll. Behövde inte ligga hemma och ha tråkigt hela kvällen så det var ju skönt!
 
Men nu ska jag sova, klockan är ju mycket!
 
God natt!

Sova är tydligen överskattat

Kom ihåg när jag fick sömnproblem, det var när jag fick reda på att mamma var sjuk, då jag och mamma låg och tittade på film till typ klockan 4 på morgonen och bara myste. Hon kom även in och sov hos mig ibland och då blev det bättre. Saknar henne så mycket.