JAMES BAY

Alltså har väntat sen 2013 på att få ett album av denna mannen och i måndags kom det och alltså han är typ en gud! Har älskat honom sen 2013 och nu har han äntligen släppt ett album! är så glad!

I'M JUST A BOY FROM BRADFORD


Mitt hjärta är typ i tusen bitar, kände ju på mig att det skulle hända men alltså ändå, har älskat honom i 5 år♥

S U R

Nu ska jag berätta för er, mamma har alltid varit den som brytt sig om mig, vad jag gjort, vad jag vill göra, allt om skolan och i skolan, allt sånt där "föräldragrejs". 
Och kolla, bara för att mamma inte finns här för att bry sig om allt löngre betyder det inte att jag vill ha någon som försöker göra som hon gjorde, någon som brydde sig som hon gjorde. 
Jag förstår folk som frågar lite enkelt hur det går i skolan och hur jag mår men när folk tjatar om det, då blir jag förbannad. 
Jag har alltid klarat mig själv, tillexempel i skolan, har aldrig behövt hjälp av någon annan. När mamma försökte hjälpa mig det var alltid då vi brukade bråka och det var det enda vi bråkade om, skolan och kattlådan. Jag hatar att ta hjälp av andra! 
Men alltså jag har alltid tagit mig upp själv på morgonen, aldrig varit sent, alltid vetat när jag ska göra allt etc. Och ingen, nu menar jag ingen, behöver se till så att jag tar mig upp på morgonen, att jag lägger mig på kvällen etc. Kan ni gissa hur många gånger mamma sa ät mig att hå och lägga mig? ALDRIG! För hon visste att jag kunde sköta mig själv och att jag visste vad jag höll på med!!!

SÅ LYSSNA PÅ MIG NÄR JAG SÄGER DET, SLUTA FRÅGA MIG OM SAKER NI INTE BRYDDE ER OM FÖRUT!!!!