Today

 
 
 
 
 
 
 
Idag blev det att fira Rebecca som fyller år imorgon hemma hos Pelle och Rebecca. Eftersom det även är halloween så skulle Lucas och Maja gå ut och göra bus eller godis. Var bara tvungen att ta bild på dom för dom var så söta. Dock var det liiiite svårt att få några bra bilder då det var så pass mörkt och barn rör sig så mycket. Och eftersom jag behöver ha lång slutartid blir det många suddiga bilder. Men dessa ovan blev dom bästa i alla fall. Den högra på Maja är dock lite småsuddig. Men någon dag när det är lite ljusare måste jag fara och fota mina små brorsöner för dom är så söta, sen har jag inte alls många bilder på Kevin. 
 
 

Life of the party

Beställde nyss ett armband, finaste någonsin typ. Eller kanske inte någonsin men jävligt fint iallafall. Hoppas dock det går lite fortare att få hem det än paketet från nelly. Beställde därifrån i söndags och dom har inte ens skickat iväg det än... Less nanting. Vill ju ha allt typ igår men icket. Längtar i alla fall tills allt är innanför min dörr. 
 
Idag är jag hur trött som helst! Somnade vid typ sex, halv sju imorse och vaknade halv nio och har varit vaken sen dess. Hade ett larm ställt vid den tiden för att idag släpptes biljetterna till James Bays konsert på annexet i mars så var bara tvungen att få tag i några, sagt och gjort. JAG SKA FARA OCH SE JAMES BAY I MARS!!!! Taggad till tusen. Jaja, nu har jag tänkt lägga mig och titta på film, hade gött.

Wafu

Samma säng, samma täcke, samma kudde, samma lakan, samma påslakan, samma örngott. Allt är samma. Samma som hon har sovit på och i. För drygt ett år sedan låg hon här, på exakt samma ställe som jag gör just nu. Och för precis två år sedan, ja då låg hon precis där jag ligger just nu. 

Jag saknar henne så mycket så jag håller på att gå under. Det äter upp mig. Jag vill bara ha henne här eller försvinna. 

Jag saknar att ha någon som förstår mig, hela mig. Speciellt nu, någon som visste hur precis allt påverkar mig. Till exempel dåligt samvete. Ingen förutom mamma vet hur det påverkar mig. Jag klarar inte av att ha dåligt samvete, det är därför jag aldrig gör något som kan ge mig dåligt samvete. Det gör så att jag äter upp mig själv inifrån, jag mår ännu sämre än vad jag gjorde, jag vill gråta hela tiden och jag klarar inte av att leva med dåligt samvete. Och i en sånhär position hade mamma förstått hur dåligt jag mår så just nu saknar jag henne extra mycket. 

När jag kommer hem till min sköna dator då ska jag skriva ett riktigt inlägg som täcker det mesta. Nu ska jag försöka sova dock för ska upp om ungefär 3,5h för att försöka få biljetter till min babe. Puss och god natt.