När hon levde så kände jag mig älskad och tillräcklig. Idag känner jag mig värdelös, oälskad, otillräcklig, otrygg. Hon förstod mig bättre än vad jag förstod mig själv, hon älskade mig mer än vad en människa kan älska, hon fick mig att känna mig trygg. Utan henne funkar jag inte, hon älskade mig för oss båda då jag inte kan älska mig själv. Hon fick mig att känna mig trygg, vars jag än gick kände jag mig trygg. Nu är jag rädd vars jag än går. 
från hennes blogg. 

Älskade mamma, det här går inte. Varför just du?


Less del 1

Är less på allt just nu, men allra mest är jag less på att folk inte kan förstå att det finns så mycket mer bakom allt vad som gäller mig än vad dom tror och att dom inte förstår överhuvudtaget. Till exempel mina sömnproblem, jag har fått höra att det bara är att lägga sig och sova, att jag inte ska sova så länge, att jag ligger och tänker etc. Men det är inte det som det beror på! Jag vet inte själv varför det är såhär hemskt, men jag vet att det började när mamma blev sjuk och det är den underliggande orsaken till allt detta. Och nej, det är inte bara att lägga sig och intala sig själv om att sova, eller vakna tidigare på morgonen. Jag har varit vaken totalt 3 dygn utan en minuts sömn. Efter 3 dygn utan sömn då borde det väl bara vara att lägga sig och sova eller hur? Men om man inte kan det då? Jag var tvungen att ta en insomningstablett det fjärde dygnet för att kunna sova. Hade jag inte tagit det så hade jag inte somnat. Så nej, det är inte bara att lägga sig och sova. Jag kan ligga hela antten, som natten till idag till exempel, när pether fot till jobbet imorse vid halv åtta, då låg jag vaken och jag hade inte somnat än. Sen somnar jag och vaknar en timme senare och kan inte somna om. Jag har alltså varit vaken sen runt nio imorse. Det gör att jag på 48 timmar har sovit totalt 1 timme och då borde det väl bara vara att lägga sig i sängen och sova, eller hur? MEN DET FUNKAR INTE SÅ! Men, nu ska jag lägga mig, lyssna på musik och iallafall försöka sova. Vi får se vilken tid på dygnet jag somnar denna gång. 
 
Har mycket mer att skriva men just nu orkar jag inte, är så less och förbannad. Fortsätter detta imorgon eller så!

Best fake smile

Vaknade imorse och hade fått ett meddelande som gjorde att jag fick ett leende på läpparna, ett rikitgt leende. Som sagt, igår natt tog jag ett sömnpiller, eller rättare sagt en insomningstablett och om jag inte somnar inom typ en halvtimme blir jag jättekonstig. Hela jorden börjar snurra och grejer blir konstiga. Men det konstigaste, jag blir konstig. Och blödig. Jag skrev inatt till mina vänner som jag värderar lite extra och som är allmänt underbara. det blev en del faktiskt. När jag vaknade hade alla svarat utom en som svarade senare mot kvällen, jag blev glad av allihop men ett var särskilt. Det gav mig ett äkta leende på läpparna, ett riktigt leende som jag inte haft på länge. Och detta var en av grejerna jag skrev till denne, jag tackade för att den fått mig att glömma all skit och fått mig att faktiskt må bra. Trots allt. 
 
HAr spenderat en del av kvällen med att redigera lite bilder, jag kommer att lägga upp dessa när jag känner för det, förmodligen imorgon men vi får se. Just nu är jag lite sugen på ett nytt objektiv, jag använder ju bara mitt 50mm och det är ett perfekt standardobjektiv men eftersom jag har börjat älska att fota natur och hus och grejer så vill jag ha ett med litte bredare vinkel. Alltså ett vidvinkel. Det skulle vara perfekt för jag får med så mycket emr i bilden och jag får mer att träna med eftersom vidvinkel behöver en helt annan teknik än vad ett normalt fastobjektiv gör. Så det ska jag fundera lite på men har ju en del kontanter som jag måste göra mig av med på något sätt innan juni nästa år och vad är mer perfekt än att slösa på dom?!
 
Nu ska jag stänga av datorn, he på lite musik och försöka sova. Känns som att det faktikt kommer att gå ikväll. God natt!