Min dag

Tänkte ju skriva det där inlägget om mina mindervärdeskomplex idag men har inte haft tid. Har haft fullt upp hela dagen. Pappa väckte mig och vi for direkt upp till stan och gick på en massa affärer, fick dock inget med mig hem. Men med pappa går man på såna här dyra affärer, som netonnet och media markt, där man vill ha allt men inte har råd med något. Sen handlade vi även på Maxi, det märks att mamma var den som handlade ekonomiskt i familjen i alla fall. Sen for vi hem och åt middag direkt, sen mekade vi lite, vi hade köpt en 3D film och grejer. Vi har ju en 3D tv som mamma köpte när vi flyttade hit men tror aldrig vi har använt 3D. Sen for jag till stan och satt på Allstar med några friendos. Det var trevligt, kom nyss hem och nu ska jag lägga mig och sova för imorgon kommer Kevin vid 7.30 på morgonen. Ska vara med lillkillen hela långa dagen, så mysigt. Men nu ska jag försöka sova, vi får se om det går. Sov runt 1 timme natten till idag och har varit helt slut i kroppen hela dagen så kanske får sova. God natt

Livet

Fick en fråga om mitt mindervärdeskomplex och vad som går runt i mitt huvud. Tänker att jag svarar på det någon gång, kanske imorgon eller så för just nu orkar jag inte det. Tänkte skriva om något annat idag, men vet inte riktigt vad. Ska skriva om hur glad jag är och hur bra jag mår och hur positiv jag är, men nej just det, jag kan ju inte göra det för mitt liv är ju inte så. Och positiv, det har jag aldrig varit, inte någonsin. 
 
Har blivit mäkta förvånad dessa senaste dagarna av hur många som faktiskt tycker om mig egentligen. Igår fick jag frågan om jag ville gå och ta en fika, idag fick jag frågan om jag ville gå och äta lunch, har även fått några frågor vad jag ska göra på valborg om jag vill hitta på något. Och jag med mina mindervärdeskomplex, ja detta är jävligt stort för mig eftersom jag är sämst, men tydligen inte. Fick även ett meddelande till idag som gjorde mig lite extra glad men det behöver vi inte nämna mer om, hehe. 
 
Annars då, hur har de senaste dagarna varit. Upp och ner skulle jag säga, igår låg jag på golvet inne på toan i någon timme efter att jag fått en panikattack men utöver det så. Fick träffa mina älskade brorsöner igår, dom är ju bäst, fick även träffa Maja och hon är så söt. Nu längtar jag bara tills Benjamin blivit lite större så han blir rolig, ni som inte vet så tycker jag barn som är i Benjamins ålder är så tråkiga. Dom bara ligger och tycker det är jätteintressant med lite färgglatt typ. Längtar tills han börjar vara rolig, och krypa runt och grejer. Kevin är dock väldigt rolig just nu, han har börjat gå nu ordentligt men om han vill komma fort fram då sätter han sig ner och börjar krypa. Ser sjukt roligt ut när han gör det, men när han kryper då går det väldans fort, knappt så man hinner springa ikapp honom, typ. 
 
Vad ska jag mer skriva då, jag ville skriva jättemycket djupa grejer men blev mest om mina syskonbarn och vänner. Det är ju inte jättedjupt, vill få ut något men vet inte vad. Känns som om jag har en massa att skriva men vet inte hur jag ska få fram det. Och en sak är då säker, min blogg kommer alltid finnas där för mig oavsett hur jävla dåligt jag mår, tack för det. Skulle på ungdomshälsan igår men dom ringde när jag satt på färjan i måndags och sa att dom var tvungen att ställa in pågrund av sjukdom, det sög ju litegrann. Men har en ny tid nu som jag ska dit så det blir nog bra, även fast det är ett tag tills dess. Nu tror jag att jag ska försöka sova, imorgon tänkte jag och pappa fara runt lite och titta på en massa affärer eftersom han är ledig. God natt

Din värdelösa människa

Just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva här, är helt tom, är helt förstörd. Fast har fått några meddelanden på senaste tiden som har gjort mig jätteglad, som har visat mig att det faktiskt finns människor som tycker om mig. Och ni som känner mig vet att pågrund av mina mindervärdeskomplex så tror jag att jag är värdelös och att jag inte är värd att ha några vänner eller är värd att älskas. Och ja, det är så jag känner. Så att folk faktiskt skriver till mig och säger att dom uppskattar min vänskap och att dom tycker jag är bra gör mig så jävla glad. Sen har det ju varit tvärtom också men hade min mor varit här nu hade hon sagt åt mig att inte lägga så mycket tankar på det så det är vad jag ska göra. 
 
I helgen är det valborg, det gick jävligt fort. Vet inte vad jag ska göra men har en del förslag, det är några som har frågat mig om jag vill hitta på något så vi ser vad det blir av det. Vi får väl se, om jag orkar göra något. Har då sagt åt mig själv att det är länge kvar tills jag ska dricka alkohol igen så det blir inget sånt. Och ja, jag är en sån som kan hålla det jag säger så jag kommer inte dricka alkohol på ett tag. Jaja, vi ser väl var jag tar vägen till helgen, kanske slutar med att jag far ut på holmön och sitter själv på bergudden och gör ingenting. 
 
Ska upp imorgon och fika med två av mina vänner så ska försöka sova nu, godnatt.