Din värdelösa människa

Just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva här, är helt tom, är helt förstörd. Fast har fått några meddelanden på senaste tiden som har gjort mig jätteglad, som har visat mig att det faktiskt finns människor som tycker om mig. Och ni som känner mig vet att pågrund av mina mindervärdeskomplex så tror jag att jag är värdelös och att jag inte är värd att ha några vänner eller är värd att älskas. Och ja, det är så jag känner. Så att folk faktiskt skriver till mig och säger att dom uppskattar min vänskap och att dom tycker jag är bra gör mig så jävla glad. Sen har det ju varit tvärtom också men hade min mor varit här nu hade hon sagt åt mig att inte lägga så mycket tankar på det så det är vad jag ska göra. 
 
I helgen är det valborg, det gick jävligt fort. Vet inte vad jag ska göra men har en del förslag, det är några som har frågat mig om jag vill hitta på något så vi ser vad det blir av det. Vi får väl se, om jag orkar göra något. Har då sagt åt mig själv att det är länge kvar tills jag ska dricka alkohol igen så det blir inget sånt. Och ja, jag är en sån som kan hålla det jag säger så jag kommer inte dricka alkohol på ett tag. Jaja, vi ser väl var jag tar vägen till helgen, kanske slutar med att jag far ut på holmön och sitter själv på bergudden och gör ingenting. 
 
Ska upp imorgon och fika med två av mina vänner så ska försöka sova nu, godnatt.

Kan du berätta mer om dina mindervärdeskomplex? Liksom om vad som händer i ditt huvud när någon säger nej, eller när någon prioriterar annat etc.

2016-04-27 kl 03:07:13

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback