Livet

Fick en fråga om mitt mindervärdeskomplex och vad som går runt i mitt huvud. Tänker att jag svarar på det någon gång, kanske imorgon eller så för just nu orkar jag inte det. Tänkte skriva om något annat idag, men vet inte riktigt vad. Ska skriva om hur glad jag är och hur bra jag mår och hur positiv jag är, men nej just det, jag kan ju inte göra det för mitt liv är ju inte så. Och positiv, det har jag aldrig varit, inte någonsin. 
 
Har blivit mäkta förvånad dessa senaste dagarna av hur många som faktiskt tycker om mig egentligen. Igår fick jag frågan om jag ville gå och ta en fika, idag fick jag frågan om jag ville gå och äta lunch, har även fått några frågor vad jag ska göra på valborg om jag vill hitta på något. Och jag med mina mindervärdeskomplex, ja detta är jävligt stort för mig eftersom jag är sämst, men tydligen inte. Fick även ett meddelande till idag som gjorde mig lite extra glad men det behöver vi inte nämna mer om, hehe. 
 
Annars då, hur har de senaste dagarna varit. Upp och ner skulle jag säga, igår låg jag på golvet inne på toan i någon timme efter att jag fått en panikattack men utöver det så. Fick träffa mina älskade brorsöner igår, dom är ju bäst, fick även träffa Maja och hon är så söt. Nu längtar jag bara tills Benjamin blivit lite större så han blir rolig, ni som inte vet så tycker jag barn som är i Benjamins ålder är så tråkiga. Dom bara ligger och tycker det är jätteintressant med lite färgglatt typ. Längtar tills han börjar vara rolig, och krypa runt och grejer. Kevin är dock väldigt rolig just nu, han har börjat gå nu ordentligt men om han vill komma fort fram då sätter han sig ner och börjar krypa. Ser sjukt roligt ut när han gör det, men när han kryper då går det väldans fort, knappt så man hinner springa ikapp honom, typ. 
 
Vad ska jag mer skriva då, jag ville skriva jättemycket djupa grejer men blev mest om mina syskonbarn och vänner. Det är ju inte jättedjupt, vill få ut något men vet inte vad. Känns som om jag har en massa att skriva men vet inte hur jag ska få fram det. Och en sak är då säker, min blogg kommer alltid finnas där för mig oavsett hur jävla dåligt jag mår, tack för det. Skulle på ungdomshälsan igår men dom ringde när jag satt på färjan i måndags och sa att dom var tvungen att ställa in pågrund av sjukdom, det sög ju litegrann. Men har en ny tid nu som jag ska dit så det blir nog bra, även fast det är ett tag tills dess. Nu tror jag att jag ska försöka sova, imorgon tänkte jag och pappa fara runt lite och titta på en massa affärer eftersom han är ledig. God natt


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback