Massa frågor, massa svar

Q: Vem är din favoritartist/band?
A: Bruno kommer alltid vara #1, men mina andra favoriter är One Direction och Zara Larsson, Ed Sheeran och James Bay.
 
Q: Vilken är din favoritlåt? Vilken låt gör dig ledsen?
A: Min absoluta favoritlåt är nog Moonshine med Bruno men just nu är det Raging med Kygo. En låt som alltid gör mig ledsen är Story Of My Life med One Direction av någon anledning, jag associerar den låten med sist jag var genuint lycklig. En annan är Say you love me av Jessie Ward tror jag hon heter. Lyssnade på den i somras när jag var jävligt ledsen och heartbroken.
 
Q: Vem/vilka umgås du mest med av dina vänner? Hur många vänner har du?
A: Umgås mest med Moa och Isabelle. Haha vad spelar det för någon roll hur många vänner jag har? Jag har några stycken som jag tycker om.
 
Q: När kommer din fotoblogg? Vill se mer av dina bilder!
A: Haha jadu, det var en bra fråga. Har knappt tagit några bilder, har inte ens kameran här, den är på holmön. Men det kommer väl kanske så småningom.
 
Q: Ska inte du färga ditt hår blont igen? Tycker du var så jävla snygg i det!
A: Hehe tack så mycket. Har faktiskt funderat mycket på detta på senaste tiden och tror fan jag kommer bli blond snart igen. Blir jag missnöjd är det bara att färga det brunt!
 
Q: När fick du din första panikattack och varför?
A: Jag kommer inte ihåg exakt när det var men vet att det var för runt ett år sen då jag tappade bort ena skinnhandsken som jag fått av mamma. Det var min föra panikattack, slutade med att jag kastade runt alla kläder jag hade i min säng runt hela rummet och sen satt jag på golvet och grät i 3-4 timmar tills någon kom hem.


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback