Sova

Imorgon ska jag spendera dagen med min älskade lilla (stora) brorson, det ska bli mysigt. Han har varit sjuk och får inte fara på dagis än. Han måste ha en till feberfri dag för att få fara. 
Och kan lika väl skriva ut det här så får alla veta för har berättat för pappa nu, men jag kommer inte vara i skolan nå mer på denna terminen, kanske nån dag här och nån dag där men annars kommer jag vara ledig resten av terminen. Bara så alla vet! Tack för det, nu vet ni. 
 
Tänkte gå och försöka sova nu men det kommer nog inte gå så bra, som vanligt. Men får i alla fall vila lite så det är ju det. 
 
Var på Avion idag med Isabelle, vi gick runt och kollade och åt på Vezzo. Vill hitta en trenchcoat att köpa, det finns en på Bikboks hemsida men hoppas dom får in den i butik så jag får kolla på den! Var även där i måndags med Isabelle och då hittade jag ett par kostymbyxor och solglasögon. Pether och Sofia lånade min bil förra veckan så som tack fick jag ett presentkort på Bikbok och det tog slut direkt hehe. 
 
Nu blir det godnatt, puss hej.


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback