Dålig dag

Har en värdelös dag/kväll idag. Mår hur dåligt som helst och vet inte vad jag ska göra. Vill inte vara ensam men klarar inte av att fråga någon och Moa var inte pigg så blir ändå att vara ensam. Funderar på att bara fara ut ch köra med bilen så jag slipper tänka på annat än att köra bil. Och spela så hög musik att jag inte ens hör mig själv och tror att jag har någon med mig så jag inte är så ensam. 
 
Ska väl göra nått sånt nu. Puss hej

Mån 29 Feb 01:10

Har suttit och stirrat på denna sida på min datorskärm ett bra tag nu och funderat över vad jag ska skriva men får inte fram något. Har insett idag att jag mår bra vissa stunder, kom även på varför jag mår bra vissa stunder och det är för att jag glömmer. Jag glömmer bort att mamma är borta och jag tror att hon fortfarande lever. Just dom studerna mår jag bra, som om ingenting förändrats, men sen slår det mig och då är det inte så bra längre. 
 
For till min syster idag och träffade min systerson för första gången. Han är så himlans söt. Om ni vill se en bild kan ni se på min snapchat, @emmaholmbom, men ni har bara typ 15 timmar på er så skynda om ni vill se. Hehe. 
 
Blev inbjuden till en typ studentfest på lördag och är fett sugen på att gå för har varit partysugen i två veckor men samtidigt har jag planerat att fara ut på holmön till helgen så. Vi får helt enkelt se, har ändå ingen att gå med. Men var taggad på det. Moa sa att vi kunde ha party på Holmön, så jag, Moa och Hannes ska ha party. Det blir ett riktigt jävla röjparty ska ni veta. Nä, men det blir nog Holmön, ska ju vara där hela veckan efter sen eftersom det är sportlov då. 
 
Nu ska jag försöka sova, eller kolla på Suits för känner att jag inte kommer kunna sova. Puss hej

I didn't get to say goodbye to my mom

"I should've been with her, I knew she was sick and I knew it was bad. I'm her daughter, I was supposed to give her peace and convince her that I would be okay and thank her for being an amazing mom, I don't even remember the last thing I said to her. I was supposed to be with her in her final moment"