Folk som förstår men inte förstår

Det finns folk som förstår hur en människa känner, och sen finns det folk som förstår varför en människa känner som den känner. Och jag har nu fått bevisat för mig att det finns ingen levande människa som förstår varför jag känner som jag känner. Det finns ingen som känner mig. Trodde att det fanns det men det har nu bevisat sig att inte vara sant. 
 
Mamma förstod allt när det kom till mig, jag var som en öppen bok för henne. Hon visste hur jag mådde innan jag själv visste det. Jag saknar henne så mycket, och jag saknar att vara förstådd. 
 
Visst, jag stänger in mig och släpper ingen tillräckligt nära, men på den nivån jag släppt in alla på förstår dom inte. alla är insläppt på olika nivåer, men det är inte många som är på samma nivå. Sen finns det vissa som är någon nivå djupare, som vet mer än vad jag låter dom veta, som förstår mer än vad jag vill att dom ska förstå. 
 
Det finns dom som tror att dom förstår, som tror att dom förstår vad jag känner och varför jag känner det, men det gör det inte. Sen är det ingen som förstår mina mindervärdeskomplex. Seriöst, ingen. Jag trodde även att det fanns någon som förstod detta men har även fått detta motbevisat nu. 


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback