Mån 29 Feb 01:10

Har suttit och stirrat på denna sida på min datorskärm ett bra tag nu och funderat över vad jag ska skriva men får inte fram något. Har insett idag att jag mår bra vissa stunder, kom även på varför jag mår bra vissa stunder och det är för att jag glömmer. Jag glömmer bort att mamma är borta och jag tror att hon fortfarande lever. Just dom studerna mår jag bra, som om ingenting förändrats, men sen slår det mig och då är det inte så bra längre. 
 
For till min syster idag och träffade min systerson för första gången. Han är så himlans söt. Om ni vill se en bild kan ni se på min snapchat, @emmaholmbom, men ni har bara typ 15 timmar på er så skynda om ni vill se. Hehe. 
 
Blev inbjuden till en typ studentfest på lördag och är fett sugen på att gå för har varit partysugen i två veckor men samtidigt har jag planerat att fara ut på holmön till helgen så. Vi får helt enkelt se, har ändå ingen att gå med. Men var taggad på det. Moa sa att vi kunde ha party på Holmön, så jag, Moa och Hannes ska ha party. Det blir ett riktigt jävla röjparty ska ni veta. Nä, men det blir nog Holmön, ska ju vara där hela veckan efter sen eftersom det är sportlov då. 
 
Nu ska jag försöka sova, eller kolla på Suits för känner att jag inte kommer kunna sova. Puss hej


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback