Hyfsat bra dag/kväll

Har haft en ganska bra eftermiddag/kväll idag. Åt middag hos Pelle och Rebecca och fick träffa mina små hjärtan. Var där till runt 19 tiden sen drog jag vidare till Moa och kollade på film med Moa och Marianne. 
Sen for jag hem och sen jag kom hem har jag umgåtts med Pether och Sofia. Vi har gjort typ en massa challenges och grejer, har haft fett kul iaf. Vid typ halv ett gick jag och satte mig i soffan och nu tänkte jag gå och lägga mig och försöka sova. 
 
Har inte pratat något med min far idag, är lite chockad och lite ledsen över det. Pratar med han exakt varje dag när han är borta, ofta flera gånger om dagen och nu har vi inte pratat alls. Han har säkert somnat i lastbilen så han inte kunnat ringa och jag ville inte ringa så sent för ville inte väcka honom ifall han sov. Får ringa och prata med honom imorgon. 
 
Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Hoppas bara på att det inte är någon som väcker mig vid halv nio på morgonen för att dom ska borra i betongväggen, vilket hände imorse. Drygaste som finns. Har ni aldrig hört när man borrat i betong med en slagborr ska ni vara glad, det lever om som in i h-vete. 
 
Puss hej


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback