Stan och sova

For in till stan imorse med Moa, vi bestämde oss för att åka in typ igår så då gjorde vi det. 
Kan ju gott säga att det inte blev mycket till sömn. Sov 3 timmar för hade en av de jobbigaste kvällarna i mitt liv. När jag for hem från Moa igår så kom jag till precis utanför stugan innan jag föll ihop i snön och började tokgråta. Det var inte så skönt. Slutade i alla fall med att jag låg och mådde skit till klockan 5 imorse, försökte läsa för att tänka på annat och det gick ganska bra ett tag men sen gick det inte alls. 
 
Köpte i alla fall med mig sushi ut så nu har jag stillat det behovet. När jag kom till stugan igen så åt jag min mat sen sov jag, har legat och sovit i soffan hela jävla kvällen/eftermiddagen. Blev helt slut i hela kroppen och huvudet, brukar ju vanligen existera på 3 timmar eller mindre men idag gick det inte. Så sov hela kvällen och det var väldans skönt men nu kommer jag verkligen inte kunna sova inatt så det kommer sluta med att jag somnar tidigt imorgon bitti och så kommer jag sova bort hela dagen. 
 
Vill försöka ge mig ut och fota lite men det har varit så dåligt väder. Trodde jag skulle få fota nu ikväll eftersom det varit strålande solsken hela dagen men så fort vi kom ut en bit på vattnet så blev det världens dimma och på holmön såg man typ ingenting. Har var det jävligt grått så det blev inget fotande, det blev sovande istället. Jag hoppas det blir bra väder imorgon så jag får ta lite bilder innan jag far hem på söndag i alla fall. 
 
Jaja, nu ska jag gå och hämta lite glass och lägga mig och titta på suits. Sen ska jag väl även försöka läsa ut min bok. Puss hej

Hur ser eran stuga på Holmön ut?

2016-03-12 kl 17:38:53

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback