Zera, sushi och högtider

De senaste dagarna har inte alls varit bra, lördags kväll var den sämsta på länge. Var omringad av folk hela kvällen men mådde ändå så jävla dåligt. Jag och Moa sa det, vi var hur uttråkade som helst men ville inte fara hem någon av oss för vi skulle typ gråta sönder. Sagt och gjort, när jag kom hem började jag gråta som satan och tårarna slutade inte. Vet inte alls vad det var som kom över mig den kvällen men saknade mamma så otroligt mycket. 
 
Idag är också en sån där dag då jag mår skit, måste sätta min hjärna i något hela tiden för att tänka på annat. 
Har saknat zera sjukt mycket idag, min lilla vovve. Helt sjukt hur mycket jag saknar henne, det är så tomt. Skulle typ döda för att få gosa med henne just nu. För två år sedan var både hon och mamma här med mig, då spenderade vi sportlovet ihop. Blev även väldigt ledsen i helgen då jag fick höra en grej som jag inte ville höra. Speciellt då mamma tog så stort på högtider och traditioner, och hur viktigt det var att familjen skulle vara samlad. Jaja, när mamma inte är här längre...
 
Byter ämne nu och säger att jag är sjukt sugen på sushi. Helt sjukt, hatade sushi förut, nu älskar jag det. Vill ha det hela tiden. Dock är det väldigt svårt att få ut det hit på denna lilla ö. Om någon vill komma hit med sushi skulle jag vara evigt tacksam! 
 
Imorgon kommer Håkan ut så ska fara ner och hämta han i byviken imorgon då jag lånat hans bil. Han sa dock att jag skulle få behålla bilen resten av veckan eftersom han har både skotern och fyrhjulingen och köra. Jag har ju faktiskt ingenting att köra, då jag har kört sönder polon, hehe. Vet inte om jag skrivit det förut men vi har en Polo här ute som gick hur bra som helst, alltså den kunde stå i 8 månader och startade hur bra som helst direkt. Men sen körde jag den en gång och då gick ramen av... Eller den hade rostat sönder, pappa sa att det skulle ha hänt den nästa som körde den men självklart ska det hända då just jag kör. Jaja, vi ska väl köpa en ny nån gång. Förhoppningsvis innan sommaren så jag slipper gå. Nu när jag har körkort så får jag ju köra bilen. Om vi inte har någon bil kommer det sluta med att jag tar ut min Toyota och har den här ute. 
 
Jaja, nu ska jag väl kanske gå och lägga mig, även fast jag känner hur jag har gråten i halsen. Vill inte lägga mig egentligen, är rädd för något, men måste ju försöka sova. Puss hej


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback