Hon som klarade allt

"Sitter och läser Therese Lindgrens bok och förundras över hur mycket jag känner igen mig själv i den. Hur ångesten stoppar mig, hur depressionen trycker ner mig, hur panikattackerna drar tillbaka mig. Hur kunde tjejen som klarade allt, fick bästa betygen av att inte ens behöva anstränga sig, hon utan koncentrationssvårigheter, som sov utan problem varje natt. Hur kunde HON bli till detta. Hur kunde hon inte klara av att gå till skolan på grund av ångestattackerna, hur kan hon inte koncentrera sig så länge att hon kan göra en skoluppgift, hur kan gon som en gång levde utan problem inte vilja leva längre och vilja skaffa sig, hur kan hon inte få bra betyg längre, hur kan gon inte klara av allt hon en gång gjorde. Hur kunde mitt liv förändras så här mycket på detta sätt? Hur kan jag inte vara den starka, självsäkra tjejen som klarade allt utan problem längre?"

Vill fylla ut detta inlägg med mer text men mår sjukt illa och vill sova så orkar inte, sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så. God natt.

Grattis på födelsedagen världens bästa

 

03.29 - kraschen, rädslan, ångesten

Försökte ändra på allt, försökte ha en positiv inställning. Sen hände nått och jag blev förstörd sen hände nått mer och himlen föll för mig. Nu är det värre än någonsin, nu är jag full av panik, full av ångest och full av rädsla. Det byggs bara på, betonghögen på mina axlar blir bara tyngre och tyngre och jag vet inte hur jag ska få bort den. Det finns bara en massa dåliga känslor, bara ett rum av svart, jag ör omringad av mörker. Vars är ljuset? Hur hittar jag det? Hur mår jag bättre och framförallt hur kommer jag ur detta? Cirkulerar en sak i mitt huvud just nu men det ger mig bara ännu mer ångest och panik. Fyfan vad rädd jag är, jag är rädd för allt som har med livet och framtiden att göra. För 15 timmar sen var jag inte alls rädd, vara lite orolig men sen hände en sak och då blev jag rädd, på riktigt rädd. Och jag vet inte hur jag ska fixa det. Har försökt men jag går runt på nålar, vill inte vakna imorgon och veta vad som komma skall. Vill bara sova eller spola tillbaka tiden 3 år. Vill ha det bra igen, vill ha allt bestämt för mig. Nu har allt kraschat och jag vet inte hur jag ska ta mig upp.

Och nej detta handlar inte om Donald Trump även fast det skrämmer mig också.