22.43- mitt första stilleben

 
Tänkte ge mig på att fota stilleben ikväll, så här blev resultatet. Är inte helt nöjd men var ju som sagt första gången jag gjort det så. Har varit en bra grej för att få öva och lära mig olika saker i Photoshop också, har varit en hel process där. Spenderat tre timmar nästan med dessa bilder. Många timmar för något så enkelt men roligt har det varit. Ska börja fota mer, träna mer och bli bättre och en dag kanske... 

16.52 - dålig dag.

Idag är en dålig dag. Känner att jag bara vill ligga under täcket och aldrig vakna samtidigt som jag bara vill ut ur huset och hitta på något som får mig att glömma allt. Just nu vinner nog känslan av att sova under täcket, är så utmattad. Slutar som vanligt med att jag ligger och tittar på tv och blir grinig och otrevlig när folk pratar med mig. Har ingen matlust heller, vill inte äta någonting överhuvudtaget. Känner ingen motivation över något alls heller. Hur ska jag orka? Allt detta får mig att fundera på sist jag var lycklig och mådde bra. Hur länge sedan är det nu, drygt 2 år? Det är helt sjukt. Nu vill jag bara sova, hej då.

Mosters hjärta

 
Lite bilder från när den här lilla sötungen med mamma och pappa var hos oss. Tog lite bilder då, hatar dock att vi har sämst ljus här så måste höja ISOn så det blir jättebrusigt. Har försökt få bort det så gott jag kan men det går inte helt... Sen missade jag fokus på en av dessa bilder, det hatar jag.