02.22 - Slå ångesten på fingrarna

Nu var det ett tag sedan sist, inte mycket har hänt. Ångesten har blivit större, depressionen har blivit djupare, ungefär så är det. Bestämde mig för en stund sen att jag ska fighta mot ångesten och klara av allt som den håller mig ifrån. Nu ska jag ta tag i det här och försöka få må bättre, måste nog prata med min läkare om att höja dosen på medicinen. Ska i alla fall upp om 5 timmar, alltid lika roligt varje gång. Efter skolan blir det nog att träna, sen måste jag in till stan och lösa in en check på banken. Sen ska jag väl gå runt och se om jag hittar något roligt att köpa. Vi ser hur det går. Är sugen på en alfredo på vezzo också så om nån vill äta där med mig snart så säg till, så jävla gott. Nej men om man kanske ska försöka sova, godnatt.

00.56 - Ensam, hockey, sova.

Åkte ut på Holmön igår bara över natten, det var så jävla skönt, behövde verkligen vara ensam. 
Mår lite bättre nu när jag fått vara helt ensam utan att behöva prata med någon eller träffa någon på hela kvällen igår. Har spenderat kvällen framför TV och hockey, först såg jag löven matchen, dom förlora, big surprise. Sen Sverige-Finland, älskar att titta på World Cup, så sjukt bra hockey. Och nu när den matchen är slut, eller ah den tog slut för typ en timme sedan, tänkte jag försöka sova. Börjar 8.20 imorgon så ska upp vid typ halv åtta. Älskar att ha bil, får sova typ en halvtimme längre. Jaja, nu ska jag försöka sova. Godnatt.
 
 
Hatar att skriva dessa inlägg, dom är inte alls roliga att läsa och det är inte sånt här jag vill skriva om här, jaja nu fick det blir så.

00.13 - ångest, skolan, fyfan.

Har sett hockey hela kvällen, älskar det, sen när den tog slut gick jag och borstade tänderna och nu ligger jag här i sängen. Börjar 8.20 imorgon och känner att det är länge kvar tills jag får somna. Men, så fort jag la mig i sängen kände jag hur ångesten kom som en våg, och nä inte en gammal vanlig söndagsångest. En sån där ont i magen, känns som jag ska spy, kan inte andas, svimmar snart, ångest. Ingen panikattack iaf, men nära inpå. Så nu kommer jag verkligen inte kunna sova. Åker nog ut på Holmön efter skolan imorgon och spenderar natten där sen åker jag Tisdag morgon och far direkt till skolan. Alltså fyfan vad jag hatar denna ångest, men måste klara detta, men vet inte hur. Herrejävlar vad detta suger. Nu blir jag arg igen och kommer snart typ slå på tangentbordet så ska sluta innan jag gör det, hejdå.