Magsjuka? Ångest....

Idag är ingen bra dag, igår var ingen bra dag. Igår var jag arg och förbannad och kände mig värdelös, på kvällen då för på dagen var jag med Kevin och det gör mig alltid på bra humör. Inatt vaknade jag och mådde så sjukt illa så slutade med att jag satt på toan ifall jag skulle spy. Sagt och gjort, har gjort den några gånger nu och är helt jäkla slut i hela kroppen. Det värsta med det hela är att jag skulle vara med Kevin idag pckså men nu går ju inte det och hatar att göra folk besvikna. Så får ångest av att jag var tvungen att säga att jag inte kan. Och på det så hade jag redan en jävla massa ångest och fick min första ångestattack på ett väldigt långt tag igår. Så idag vill jag bara gå och gräva ner mig själv. Fyfan vad jag hatar allt, jag som tänkte igår att idag skulle bli bra för jag skulle få va med Kevin igen så ångesten skulle försvinna så händer det här så blir den bara värre. Fyfan, kommer inte kunna sova heller pågrund av ångesten. Kul liv. 

.

Jag har panik, jag känner mig så värdelös, det händer ingenting. Jag gör ingenting, jag sitter hemma på dagarna, jag är allt jag inte vill vara. Jag söker jobb varje dag, skickar in minst en ansökan varje dag men jag får ingenting. Jag är så jävla värdelös, jag söker till och med skitjobb som jag inte vill ha, som ingen vill ha men inte ens dom får jag. För jag är så jävla dålig. Det håller på att äta upp mig, varför får jag inget. Allt jag vill ha är ett jävla jobb så jag kan få nå pengar och flytta hemifrån och ta tag i mitt liv. Men nej inte fan går det. Allt går åt fel jävla håll, allt går neråt hela jävla tiden. Jag hatar allt och mest av allt hatar jag mig själv, jag orkar inte mer. 

Utnyttjad

Jag är äntligen hemma, oj vilken berg-och-dalbana det har varit. Konserten var i alla fall kung, alltså Ed fucking Sheeran är så sjukt underbart bra. Han väcker alla känslor jag har i kroppen, får rysningar när han sjunger. 
Ikväll har jag varit först på Julias födelsedagsfest och sedan for jag och Isabelle hem och såg ett avsnitt av en serie. Men nu har jag skjutsat hem henne och precis lagt mig i sängen. Min egna alldeles underbara säng.
 
För att byta ämne, en sak jag tänkt på är att det känns verkligen som skit att inse att man bara hör av folk när man behövs eller när någon umgås med dig för att dom inte har någon annan. Att inse att någon som ska vara dig nära bara umgicks med dig för att dom inte hade någon annan att vara med och sen när dom hittar någon annan så slutar dom. Ni slutar typ prata och dom hör aldrig av sig. Eller att någon bara hör av sig för att dom behöver något, hjälp eller en tjänst eller något sådant. Men bara när det gäller något sånt, aldrig för något annat. Typ fråga om man vill umgås och hitta på något. Det här är mitt liv, precis såhär är det för mig med vissa människor. Sen finns det ju några som verkligen inte är så och dom uppskattar jag så mycket. Jaja det var i alla fall vad jag tänkt på nu ikväll. 
 
Ed Sheeran var så jävla bra, precis som förra gången men nu taggar jag upp för Bruno för det kommer vara ännu bättre!