Irriterad

Ikväll är jag irriterad, jag är irriterad på att folk säger en sak men gör en annan, att folk plockar fram saker och stökar till men inte plockar bort efter sig, irriterad på att folk inte verkar ha någon som helst respekt i sig. Jag är irriterad på hur folk kan ta sig friheten att flytta om någon annans grejer och inte ställa tillbaka dom. Jag är så jävla irriterad. Kan inte folk bara skaffa respekt, etik och moral, hur svårt kan det vara?!?!? Det finns saker man gör och det finns saker man inte gör. 
 
Känner att det är verkligen en dålig kväll nu, sitter och är så irriterad att jag håller på att explodera, är till och med så sur att jag säger åt sumo, brukar jag inte göra. Är mer irriterad på att mina naglar fan flyger av hela tiden, det är inte skönt. Men mest av allt så är jag irriterad på att mitt skrivbord ser ut som skit, med medicintejp (?), godispapper, grejer som jag vet ska stå på min pall men dom gör inte det, är bara irriterad. Blir provocerad av allt. Fyfan. Är så arg att jag vill slå på något. Så, nu har jag plockat bort en del av skiten, skönt. 
 
Imorgon ska jag i alla fall få göra något för att få ut all min jävla irritation, ska få spendera dagen med min bästaste vän och min älskade kamera. Är så inspirerad just nu så ska bli skönt att få ut det, vet dock inte hur bra det kommer gå då jag inte fotat alls så mycket i snö så. Men det borde bli något bra i alla fall. Kommer dock inte kunna somna ikväll så blir spännande att se hur trött jag är imorgon. 
 
Sitter och lyssnar på spellistan vi gjort i ordning till Eliks 20-årsfest och det är asmycket gamla låtar på den, helvete vad minnen man får av musik. Det är nice.
 
Ja, nu ska jag sätta mig och kolla efter lite inspiration och kanske redigera någon bild. God natt


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback