Mål 2017

I år har jag bestämt mig för att sätta upp mål, inte nyårslöften utan mål. 
Jag hoppas på att kunna genomföra en del under året annars är det bara att fortsätta nästa år.
 
>> Starta en fotoblogg. I år har jag tänkt ta tag i mitt fotograferande och starta en fotoblogg och komma ut i branschen. Kan hända att jag redan startat en blogg men den kommer inte länkas förrän jag har något material till den;)
 
>> Skaffa ett jobb. Jag har tänkt att jag ska skaffa ett jobb och spara ihop en hel del pengar så jag kan flytta hemifrån någon dag och ha en del pengar så jag kan köpa the essentials i alla fall. 
 
>> Få en fullständig gymnasieexamen. Behöver jag säga mer, detta har varit en jävla kamp för mig de senaste 2,5 åren men nu jävlar ska jag bli klar med det.
 
>> Fara utomlands. I år vill jag fara utomlands minst en gång, ett ställe jag vill åka till är Auschwitz - Birkenau. Det är något jag velat göra länge. Har varit intresserad av andra världskriget och förintelsen halva mitt liv så.
 
>> Försöka ta mig ur min depression. Två år och still going strong, vill ur den här skiten och just nu går det inte bra men vill må bättre. Så ska verkligen försöka i år, nog för att jag försökte förra året också men det gick ju som det gick.
 
Nu kommer jag inte på något mer men fyller på under året.


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback