Hänt

Befinner mig just nu på Holmön, åker dock hem om 2 timmar. Kände i Tisdags när jag åkte ut att detta är enda stället jag känner mig säker på just nu för klarar inte av att vara hemma. Känns ju väldigt bra att jag är riktigt rädd just nu. Så här ska det inte vara. Vill ju inte skriva ut vad som hänt men dom som vet dom vet och det skrämde mig, något ordentligt. Så mycket att jag skakade hela dagen. 
 
Jaja, nu släpper vi det där. Jobbar mitt första arbetspass imorgon som förskolevikarie. Känns superbra, älskar ju verkligen barn så tror detta passar mig bra. Som sagt, första passet imorgon, det blir spännande. Ska jobba 7.45-16, lär vara helt slut efter en hel dag. Men det känns bra en dag, enda gången det är jobbigt är ju när man ska kliva upp på morgonen då man är helt död men det blir ju lättare under dagen. 
 
Vad har hänt sen sist då? Brännbollsyran hände. Hade hur roligt som helst! Vill gärna göra om det igen, nu helst. Sen har det väl inte hänt så mycket mer. Jobbade lite på Minerva igen, var på Leos med Kevin och Lucas. Ja det är typ det som hänt. 


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback