Livet

Nu går det lång tid mellan varje inlägg. Mycket som händer samtidigt som det ej händer någonting. Panikattackerna och ångestattackerna har kommit tillbaka. Fick en inatt och förut var jag så van vid de att det kändes som en vana men nu när dom kommer är det som en chock. Det är otroligt jobbigt. Samtidigt händer det något spännande imorgon som jag hoppas ska gå min väg. 
 
På senaste har jag även börjat känna suget av att flytta hemifrån, mestadels för att kunna inreda mitt eget hem. Spenderar mycket av min vakna tid med att leta efter inspiration för det. Så bara så ni vet skulle jag ej säga nej till ett presentkort på IKEA till jul. För planerar att flytta hemifrån någon gång under nästa år i alla fall. Då tror jag att jag är färdig med att bo hemma faktiskt. Men går allt som jag vill så kommer det ej vara något problem. 
 
Saknar även Holmön och sommaren så otroligt mycket. Hatar hösten för vågar ej åka ut på ön då för färjan är förjävulsk. Jag är ju livrädd att åka den när det gungar, speciellt nu när det är Helena. 
 
Ja det var ungefär det jag hade att säga idag. Vi hörs väl igen om en månad, hejdå.


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback