Peter Gene Hernandez

De flesta här kanske vet att jag varit i Stockholm lördag-måndag. Det var trevligt att komma bort ett tag men det finns ingenting som kan mäta sig med söndagkväll. Den bästa kvällen i hela mitt liv. Aldrig varit med om något liknande i hela mitt liv. Det var det bästa jag gjort. 
Det finns väl säkert någon som vet att när det är konsert i Globen lyser den rött.
Och just i söndags var det denna guden! 
Det var helt magiskt, det bästa jag gjort i hela mitt liv!
Han var hur duktig som helst! Och vill ni se några videor kolla på min instagram eller fråga mig!
Och det här minà damer och herrar, är Philip Lawrence. Bruno Mars' backup vocals och även han är hur duktig som helst på att sjunga, han log även åt mig när jag fick ögonkontakt! han log åt Ronja också och det var typ magiskt!
 
Måste bara säga att känslan när man var där var magisk. Bruno är duktig på att sjunga, låter exakt likadan när han sjunger live som inspelat om inte bättre, när han tar dom höga tonerna spricker inte rösten som den kan göra för vissa, men inte för bruno! Han är guden på att dansa-det är typ magi! Han kan spela gitarr som en Gud och han kan spela trummor som en gud! Hela människan är perfekt!
 
han började sjunga jag älskar er, alltså inte i love you utan jag älskar er. Då vart det värsta utbrottet i Globen och alla skrek. Det sjuka är ju att svenska är sjukt svårt och han lät typ som en svensk när han sa det! Det var helt sjukt!
 
Sen stod jag längst fram, den sista halvtimmen stod jag mot staketet, Max en meter från bruno typ. Det som som sög dock var att han gav sitt plektrum till tjejen bredvid mog och inte till mig! Det sög. Men helt seriöst, det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Det var värt alla pengar, kunde ha lagt ut ännu mer pengar på det! Sen är han mycket snyggare i verkligheten också! Alltså jag kan inte fatta att jag sett honom! Det känns typ som en dröm! Men om ni får chansen att se bruno mars live-ta den! Det tänker då jag göra om jag får chansen igen! Alltså nu efter blir jag typ deprimerad, jag hatar det! Jag vill ju se han varje kväll, jag vill träffa han, jag kan inte fatta att det är över! Nu känner man sig så tom, nu har man ingenting att se framemot. Eller jag har ju one direction men dom ser jag inte lika mycket framemot. Dom komger få det svårt för sig nu att överträffa Bruno! Men jag är i alla fall mer kär i bruno nu än vad jag var innan! Det är helt sjukt! Jag har aldrig haft den här känslan förut! Åh jag vill bara tillbaka! Hade rysningar, gåshud, tårar i ögonen igenom hela komserten! Får typ gåshud medan jag skriver detta också!
Såhär såg det ut innan han kom fram, då föll skynket ner LCH när det föll ner, den känslan går inte ens att sätta ord på!
 
 


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback