Q / A

Q: När kommer din berättelse ut? All styrka till dig!❤️❤️❤️
A: Jadu, hade skrivit ganska mycket sen när jag läste igenom den såg jag att det var jättedåligt och ville inte publicera den så jag ska skriva om den, men snart kanske. 
 
Q: Har du något mål med den nya bloggen? Tjäna pengar, bli känd?
A: Mina mål är väl att jag ska få ut något av det, nu menar jag inte pengar eller bli känd, utan typ kunna inspirera människor. Sen om min blogg blir hyffsat stor vill jag visa att man kan börja från noll och att man inte behöver vara världssnygg för att lyckas. Men just nu gör jag det för att det är såpass många som har bett om det och för att jag tycker det är jätteroligt! Både att fota, redigera, inspirera och ha kul! 
Hahhahaha det är nu det kommer sluta med att min blogg blir en flopp och det är 3 stycken som läser den...
 

Men jag ska försöka komma igång med den såfort som möjligt! Måste bara ha lite blandade inlägg, just nu har jag bara förberedda inlägg som handlar om smink typ och det jag ska fokusera på mest är mode, typ shopping och outfits. Så jag ska skaffa lite outfit-bilder och sånt så jag kan ha lite blandade inlägg när jag börjar. Men det är så jobbigt att ta outfit-bilder på sig själv, jag ska alltså stå med en kamera, ett stativ och en fjärrutlösare för att ta bilder på mig själv, det är lite krångligt. Om någon vill hjälpa mig skulle det vara snällt!
 


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback