Wednesday my empty arms were open

Jadu, vad händer med livet just nu? Jag ligger i min säng med en katt sittandes nedanför och stirrar och funderar på när han ska hoppa på mina fingrar och börja busa. Det är vad som händer. 
 
Nej okej, ska jag berätta vad som händer just nu, det som händer är att jag mår så sjukt jävla dåligt så det finns inte. Jag får aldrig stanna och tänka för då mår jag skit. Jag har sovit cirka noll timmar de senaste dygnen. Förra veckan låg jag och grät från cirka klockan 12 på kvällen till sex på morgonen och fick en panikattack. Låter kul va? Idag satt jag på bussen och tänkte att jag ska till tandläkaren på fredag och började tänka på den gpngen jag var hos mamma på sjukhuset och jag skulle till tandläkaren. Varenda jävla tanke leder till mamma för att hon har alltid varit med så varje gång jag tänker på något tänker jag på henne. Och varje gång jag tänker på henne får jag ångest och kan inte andas och börjar gråta som en jävla galning. Ibland, eller ofta, går det att hålla in, när jag är bland folk håller jag det alltid inne. Och jag bryter ihop, om och om igen. För allt jag tänker på påminner mig om henne och det som var. Jag säger här som jag sa till Moa, jag behöver något nytt och spännande. Något som inte drar mig tillbaka, något. eller någon för den delen, någon som inte fanns där förut, någon som inte varit där, någon som inte drar mig tillbaka. Någon som får mig att känna något nytt, som får mig att känna spänning. Jag vill känna något som inte drar mig tillbaka. Något som inte påminner mig om dåtiden, någon sonm får mig att leva i nuet. Någon/något som får mig att glömma och kanske till viss del får mig att vara lycklig. Någon som får mig att känna att jag inte vill bryta ihop hela tiden, som får mig att inte vilja ge upp. För allt jag känner nu är hur fan jag ska klara det här och att jag ger upp snart. Jag vill typ känna kärlek och lycka och eufori typ. En kärlek som får mig att glömma och som får mig att tänka på framtiden. Om någon känner sig träffad och vill vara den personen, skriv gärna till mig. Okej skoja, men seriöst tho, någon som kan få mig att glömma och blicka framåt?
 
 

Har märkt att det är 100ggr jobbigare att läsa din blogg nu än det var förut. Syftar alltså på innan vi var vänner, var ju självklart jobbigt att läsa att du var nere, men nu när vi är close så tar dina texter så jävla ont i mig. Önskar jag kunde hjälpa dig mer än vad jag gör.. fan va jobbigt.

2015-09-02 kl 10:30:10

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback