Midsommar, Holmön etc.

Idag har jag gett mig själv ett löfte, eller egentligen två, som jag bara måste uppfylla. Saker som jag måste göra för att ta mig ur depressionen och kunna leva och vara lycklig igen. Något som jag ska hålla för mig själv så andra bara ser hur jag mår bättre utan att veta orsaken. Det kommer kännas bra, hoppas jag. Så efter sommaren så börjar det, då ska jag börja leva igen, försöka i alla fall. Nu när jag har lovat mig själv det här ska jag göra det också, inga ursäkter, ingenting som ska stoppa mig. Det är nu eller aldrig. Åh gud jag känner mig så mystisk, som om jag tror att jag är en jättekändis som inte kan berätta något. Haha egentligen är det bara småsaker som jag ska göra men det kommer nog bli stort. Och nej det är inte att jag ska skaffa jobb eller flytta hemifrån även fast det är två saker jag måste göra. Har ju dock ett jobb redan men det är ju bara vikariat men. Ja, ni kommer se med tiden vad det är jag ska göra, förmodligen, om jag fortfarande bloggar då men det lär jag ju göra. Kommer ju upp ett inlägg då och då. 
 
Annars då, har äntligen flyttat ut på Holmön. Det känns skönt samtidigt som det är lite jobbigt då alla andra är hemma och har kul och gör grejer. Inte för att det är säkert att jag skulle få vara med men.... Jaja, har det i alla fall bra här i solen. Dock är jag lite rastlös men gör mitt bästa för att hålla på med något. 
 
Midsommar var trevligt, dock mådde jag inte så bra psykiskt kände jag och hade allmänt mycket ångest. For och va med kompisar på kvällen i alla fall och fick vara med Moa äntligen och det var ännu trevligare. Och nu när helgen är slut är jag kvar här själv i min ensamhet. Spenderar dagarna ute i solen, på soffan eller, ja det var allt egentligen. 
 
Nu får vi se när nästa inlägg kommer upp. Ciao


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback