Förvirrande

Var längesen nu sen jag skrev här senast. Augusti någon gång. Livet är extremt förvirrande just nu, vet inte riktigt hur jag mår eller vad som händer i mitt psyke. Det enda jag vet är att jag haft några dagar då jag saknat mamma extremt jävla mycket, alltså extremt sjukt jävla mycket. Drömmer om henne hela tiden och då när jag vaknar och inser att hon inte lever går jag under, för i drömmarna lever hon ju. Det är så sjukt jobbigt just nu. Men annars går det väl bra, skolan rullar på. Fick C i svenskan och det kändes ändå bra, kursen jag håller på med nu har jag fått A i hittills så får se vad det blir för slutbetyg här. Jag hoppas på att jag blir nöjd i alla fall. 
 
Ibland behöver jag bara en paus, behöver komma iväg en stund, men det är så svårt. Försöker tänka positivt och har börjat att se framemot vad framtiden har att erbjuda och det känns bra. Inte längre leva i en stilalstående jävla bubbla där ingenting funkade och jag bara försökte ta mig igenom dagen. Så kan det fortfarande vara, att jag försöker bara ta mig igenom dagen men nu har jag insett att det finns en framtid som kan vara värd att se framemot faktiskt. Det känns bra. Jag vet vad jag vill, det enda är att jag fortfarande inte har fått upp någon motivation eller livsglädje för att jobba mot det. Har fortfarande inte någon energi för det jag vill göra, och det är jättejobbigt men jag hoppas att den kommer komma någon gång.
 
Hösten är ju här nu och det hatar jag. Vill verkligen bara ha sommar varenda dag, längtar efter sommaren varenda dag. Skulle vilja spola tillbaka tiden, även fast denna sommar utan tvekan har varit den jobbigaste sommaren någonsin sen mamma dog så skulle jag vilja ha sommaren. Och ja, den här sommaren har varit jättejobbig. Panikattackerna kom tillbaka. Men nu har jag inte fått någon typ sen dess så det känns bra. Men nu väntar vintern också, mörker och kyla. Jag hatar det, finns absolut inget roligt alls med den. Jaja, bara att bita ihop och dra sig igenom ännu ett vinterhalvår. Hoppas på att det jag har framför mig livar upp litegrann iaf. 


Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback